Fy Filippa

Hej!
Nu har jag haft så mycket att göra. Har glömt bort bloggen och det har varit svårt att kolla in den då och då för mitt internet har slutat fungera inne i mitt rum av någon anledning. Min pappa har inte tid att fixa det heller. Han är på någon arbetsresa och jag minns inte om det var nu på onsdag eller nästa han skulle komma hem igen.
Sitter hemma hos min kära Christoffer just nu i hans säng. Han är inne på toaletten och fixar någonting.
 Vi får se vad vi hittar på när han kommer tillbaka.

Kan berätta lite om helgen faktiskt nu när jag ändå har tid. Eftersom min pappa inte är hemma så hade jag och min bror huset för oss själva. Jag bjöd hem några kompisar och han bjöd hem sina vänner. Vi hade inte tänkt oss att det skulle bli så högljutt men det ena ledde till det andra. Alla hade jätte roligt och flera styckna sov över till nästa dag.
Bland annat min bästa vän Clara. Hon hade det lite småkul med en av min brors kompisar, Haha! Detaljerna var extra roliga att höra dagen efter!

Middag åt jag hemma hos Chrisoffer idag. Hans mamma och pappa hade lagat en jätte fin och god middag. Kyckling filé med grillad potatis. Synd bara att jag inte kunde äta hela portionen. Man känner sig verkligen taskig när man inte äter upp..

Vi får se när nästa inlägg blir! Det kommer kanske ta ett tag tyvärr. Nu kom Christoffer så jag ska slita av mig kläderna och mysa riktigt länge med honom. Vi båda har sovmorgon imorgon !

Kram från Filippa Krans

RSS 2.0